Mijn top 3 cadeau's voor Sint, Kerst of Nieuwjaar

Met Sinterklaas, Kerstmis en Nieuwjaar voor de boeg staan er weer heel leuke maanden voor de boeg. En het leukste van al? Cadeautjes!!! 

We doken even diep in de eindejaarsfeer en pikten onze favoriete cadeau's er uit voor baby's en kids vanaf 3 jaar. Als extraatje staat nog een topcadeau voor het hele gezin helemaal onderaan.

Voor baby's 0-2 jaar 

1. Stacking Toys Montessori XL (€42,99)

Educatief, duurzaam, uitdagend, mooi. Deze leuke stapelblokjes hebben het allemaal. Daag je kind uit om zintuigen en concentratie volledig te ontplooien met dit prachtig houten speelgoed. Ook mooi om later al decoratie te gebruiken in de kinderkamer.


2. Mushroom Rattle (€14,95)
Voor de innerlijke muzikant. Deze schattige paddenstoel is gemaakt van duurzame en natuurlijke materialen en is de perfecte zachte babyrammelaar voor gezellige herfstdagen.

Als er niet mee gespeeld wordt, ziet deze vriendelijke paddenstoel er schattig uit op een plank in een kinderkamer


3. Cuddly animal goose - small wit (€49,95)

Knuffeltijd! Niks zachter voor je mini als deze gans. De knuffeldieren van Senger Naturwelt zijn een heel bijzonder handgemaakt ecologisch speelgoed. Het is een knuffel en een warmtekussen tegelijk. Binnenin zit een uitneembaar katoenen kussen. De grote knuffeldieren zijn gevuld met biologisch spelt graankorrels, de kleintjes zijn gevuld met kersenpitten.

Zo verandert de knuffel in een verwarmend kussen. Kersenpitten zijn ook geschikt om af te koelen.

 

Voor kids vanaf 3 jaar

1. Kids Karaoke (€65)

Een kleine Beyoncé, Camille of K3 in huis? Eindeloos zing en dansplezier met deze Kids Karaoke set. Zing in de microfoon en gebruik de speaker als versterker. Of verbind de speaker met bluetooth en zing mee met je favoriete liedjes. Leuk voor de kleintjes én voor jou dus. 

2. Dinkum Doll, met of zonder accessoires (€69,90)

Stap in een wereld vol liefde en verwondering met de geweldige Dinkum poppen! Deze leuke vriendjes zijn klaar voor eindeloze avonturen - knuffel ze, kleed ze aan en stijl hun haar! Met verstelbare armen, benen en hoofd kunnen deze poppen zelfs zitten en rechtop staan als ze hun schoenen aan hebben. 

Een leuke tip als cadeau van tante, oma, opa, peter of meter: een uitbreiding van hun garderobe met Dinkum Doll Kleding & Accessoires.

 

3. Raamkrijtjes van rijstwax (€10,99)

Deze 6 krijtjes van Kitpas geven de mooiste kleuren en dat niet enkel op papier, maar ook op ramen, glas, whiteboards en spiegels. Je kan de kleur eenvoudig verwijderen van je ramen met een natte doek. Ideaal dus om je ramen thuis in de kerstsfeer te brengen. 

Extra: voor het hele gezin

Misschien wel onze eigen leukste aankoop van 2022: de Stapelstein-blokken! Of het nu is om 'tikkertje hoogte' te spelen of 'de vloer is lava', er is altijd wel een manier om de kleurrijke en stevige stapel- en stapstenen te betrekken in het spel. Onze Stapelstein-blokken waren al een zwembad voor Lego-mannetjes, balanceerborden, een uitkijktoren, een verstopplaats voor de gouden schat... 

Als je dus op zoek bent naar 1 leuk cadeau voor het hele gezin en de creativiteit van je kids wil stimuleren, zit je zeker goed met Stapelstein.