op maat

YouR very own story

Vertel ons jouw verhaal en we maken er samen een ontwerp van dat voor altijd blijft hangen.

Offerte op maat

DRé

Dré kreeg zijn eigen illustratie, gemaakt door de ouders zelf en in letterpress gedrukt op een sneeuwwitte kaart.

JACK

Jack zal nooit de weg kwijt raken. Het stenen mannetje is een verwijzing naar de vele wandeltochten van zijn ouders. Offset gedrukt.

YARAH

De ouders van Yarah kozen voor particle sunshine als papier, samen met de naam in Arabisch geschrift.

AZA

De Chinese lantaarn (dat is een fruit, wist ik ook niet) is een lichtpuntje, net zoals Aza zelf.

MAX

De ouders van Max zijn Nederlanders die in Washington wonen. Ze wilden hun Nederlandse vibe met bakfiets graag verzoenen met de stad waar ze leven. De letterpress in 2 kleuren geeft de geboortekaart een mooie diepte.

JACK

Een geboortekaartje met een link naar Nairobi? Yes we can!

GISELE

Zwitserland is een speciale plek voor de ouders van Gisele. De Matterhorn in letterpress is een mooie verwijzing hiernaar.

WALT

We zijn er zeker van: Walt en de huiskat worden dikke vrienden!

Jack

De ouders van Jack hebben een foodtruck, die ze graag in het design verwerkt zagen. Het werd een custom Milktruck in 2 kleuren letterpress.

Oscar

Oscar in het Russisch is... OSKAP. Met een Russische mama konden we niet anders dat dit ook te integreren in het geboortekaartje.

Miel

Soms werkt het ook omgekeerd. Vanuit een leuk item uit het geboorteconcept werd het kaartje vormgegeven. Houten robotjes taking over!

Miel - geboorteconcept

Hi, my name is Mr. Robot. Naast het geboortekaartje bedachten we een leuk concept met houten robots. Eén ding was zeker: kids loved 'em.

Ellis

...in Wonderland. De mama vind het verhaal van Alice in Wonderland heel mooi. Op een subtiele manier - in blinddruk - maken de belangrijkste figuren uit de film deel uit van het geboortekaartje.

Liv

Ken je de Watsonia-bloem al? Het is de bloem die de ouders van Liv nog steeds herinneren als ze aan hun reis naar Zuid-Afrika denken. En nu ook vereeuwigd in het geboortekaartje van hun eerste kindje.

Babette

Dagtoeristen pur sang met de zomer als favoriete seizoen. Het mag niet verbazen dat de ouders van Babette kozen voor zonnig geel en een parasol om hun sweet summer love aan te kondigen.

Michelle

Op het geboortekaartje van hun eerste dochter stonden citroenen. Nu moest het kaartje van dochter #2 kleurrijk zijn én een link hebben naar het kaartje van de zus. Het werden appelsienen gecombineerd met abstracte kleurrijke vormen op een zacht kaartje met afgeronde hoeken.

Rhé

Voor Rhé mocht ik mijn ding doen. De enige vereiste: abstract, kleuren en bergen.

Alissa

Een geboortekaartje zonder de naam op de voorkant? Yes we can! Nasa mala princeza betekent 'onze kleine prinses' in het Montenegrijns. De kleine diamantjes symboliseren de wens dat hun dochter altijd zichzelf mag zijn en kan schitteren.

Alix-Anne

De klaproos is de bloem van de maand augustus, de maand waarin kleine Alix-Anne geboren werd.

Ellis & Jack

Twins! Een mooie overgang van roos naar blauw voor zus Ellis en broer Jack.

Lio

We gaven de naam een betekenis: Lio werd een afkorting voor Liefde Is Onbegrensd.

Maysa

Grote zus Rania ontwierp dit kaartje eigenlijk. Haar handschrift werd gedigitaliseerd en in een fuchsia folie gedrukt op watermelon velvet.