Als je voor onze short stories kiest...

Heb je een kaartje gezien in onze vaste collectie dat je mooi vindt? Geef ons een seintje via hello@3littlestories.be en we gaan meteen aan de slag.  

Inbegrepen bij vaste collectie

1. We veranderen met plezier de naam, achtergrondkleur en de kleur van de tekst naar jouw wensen.

2. In een intakegesprek geven we je advies over papierkeuze & druktechniek. Blader door de hele collectie en voel het verschil in papierdikte, kwaliteit etc.

Werkwijze

1. Je krijgt van ons een proefbestand via mail. Feedback is welkom en de aanpassingen na de eerste feedback zijn ook volledig gratis. 

2. Wanneer je volledig tevreden bent over het ontwerp, bezorgen we een bewerkbare file aan je drukker naar keuze zodat hij of zij gewoon maar de juiste datum, lengte en gewicht hoeft toe te voegen en onmiddellijk kan drukken.

Heb je nog geen drukker? Geen probleem, we werken samen met verschillende drukkers die van je kaartje een echt kunstwerk maken.

Get in touch

Liever iets op maat?

Stuur ons een mailtje, contacteer ons via Instagram of Whatsapp om een afspraak te maken en vandaar werken we samen het project op maat uit. Je krijgt van ons een duidelijke offerte en kiest daarna of je met ons verder wil werken of niet.

Inbegrepen in ontwerpen op maat

1. Advies over papierkeuze & druktechnieken in een uitgebreid intakegesprek. We gaan samen op zoek naar waar jullie gelukkig van worden en je kan de verschillende papiersoorten en druktechnieken ter plaatse bewonderen. Koffie, thee & koekjes zijn ook inbegrepen

2. Zoveel correctierondes als nodig zijn

Werkwijze

1. Laat ons via mail, Instagram of Whatsapp weten dat je graag wil samenwerken met 3 Little Stories.

2. We nemen bliksemsnel contact met jou op om te horen wat je precies wil. Daarna plannen we een eerste date.

3. Bij het intakegesprek loodsen we je door de verschillende papiersoorten, druktechnieken en alle vragen die op jou af zullen komen.

4. Nu start de fun: we bezorgen je enkele ontwerpen via mail.

5. We pingpongen en herwerken de ontwerpen tot het kaatje helemaal jouw ding is.

6. Naar de drukker: we nemen de last van jullie schouders en regelen alles met de drukker. Het enige wat jij nog moet doen, is het drukwerk in ontvangst nemen (of gaan halen als je dat liever wil)

wat is NIET inbegrepen?

Het ontwerp blijft eigendom van 3 Little Stories. Het ontwerp (of elementen ervan) kunnen dus hergebruikt worden. Wil je dit niet? Meld het dan zeker op voorhand!